wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

wij bedenken, organiseren en realiseren
events & producties

Inpetto bedenkt, organiseert en realiseert bedrijfsevenementen waar je blij van wordt. Van het sinterklaas-, kerst- of personeelsfeest tot een zomerfestival voor klanten en relaties. Evenementen vanaf 100 tot 1.000+ personen.

Als compact en kwalitatief productiehuis houden we van korte lijnen en persoonlijk contact. Door middel van een passend eventconcept leggen we verbindingen tussen mensen en merken. We zijn schaalbaar, transparant en communiceren de verwachten. Ons doel is om die verwachtingen te overtreffen.

werken met een klik

Mooie projecten maak je met mooie mensen. Vanuit een klik maken we samen met onze opdrachtgever van ieder project een groot succes. Met een klein kantoorteam en een groot netwerk van freelancers kunnen wij zowel kleine als grote projecten aan. Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen.

het resultaat

Inpetto Events is het evenementenbureau achter veel succesvolle events en mediaproducties. Van interactieve livestreams voor Tennet, NOS en Samsung tot bedrijfsfeesten voor Allinq en Vegro. Met ons label Boekdesint.nl verzorgen wij ook complete Sinterklaasfeesten voor DSG, Portaal en Oracle en zelfs een theatershow voor Centraal Beheer Achmea. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze event cases.

maak kennis met

Bas van den Brink

Eigenaar & aanjager

Sjoerd Zijlstra

Projectmanager

Kathy de Jonge

Projectmanager

Suzanne Heesbeen

Projectmanager

Ruben Maalman

Creatie / scenarioschrijver

Dennis van Schajik

Grafisch ontwerper

Mitchel Boot

Video editor

it's happening

Laten we beginnen met koffie.