wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

events

Wij maken corporate events en creatieve producties voor bedrijven en organisaties. Een evenement dat beklijft, een act die verwondert of een mediaproductie die beweegt.

Van concept tot uitvoering of alleen een specifiek onderdeel: samen kom je tot het beste resultaat voor jouw productie. Wij zijn graag jouw partner voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsfeest, een zakelijk festival, een bedrijfsjubileum en/of een pandopening.

We houden van mooie dingen waar je blij van wordt. Een project waar je met een lekkere lach op terug kijkt. Vanuit de rust van de Betuwe creŽren wij voor ver daarbuiten projecten met impact.

Waarmee kunnen we je helpen? Neem contact met ons op.

Kerst bij Winkelcentrum Anklaar

Twee dagen lang stond het winkelcentrum in Apeldoorn volledig in het teken van kerst! We creŽerden in opdracht van de Winkeliersvereniging Anklaar, een sfeervol plein waar het winkelende publiek even kon genieten hoogstaand entertainment, een heuse kerstparade, zang, meet & greet met de kerstman en een heerlijke kop chocomelk met slagroom.

Winter Wonderland bij PGGM in Zeist

Snel schakelen is waar we goed op gaan. Zo kwam in november 2023 de vraag of wij een winterplein kunnen inrichten bij het hoofdkantoor van PGGM in Zeist. Natuurlijk! Met kerstbomen, verse warme erwtensoep, een mobiele koffiebar en een muzikale combo was het gelukt om een projectgroep te verrassen met een vrolijke break.

Theaterproductie voor Sintraal Beheer in Apeldoorn

Honderden kinderen en hun ouders waren getuige van een spetterende show met de Sint & Friends Liveband, een spannende videoserie en natuurlijk: het bezoek van Sinterklaas. Inpetto Events verzorgde de totaalproductie van het event inclusief de verhaallijn, casting, productie, regie, decor en de gehele randprogrammering.

Personeelfeest: 37,5 jaar Vegro met spetterende line-up

Ruim 700 medewerkers en partners waren te gast bij het 37,5-jarig jubileumfeest van Vegro. Inpetto Events verzorgde dit overcomplete event, inclusief uitnodiging- en communicatietraject, transport, aankleding, catering en podiumprogrammering. Met onder andere Romy Monteiro, Gerard Joling en de coverband Letís Groove.

Bedrijfsfeest: Allinq 60 jaar met kleurrijk zomerfestival

Hoe maken we van onze jaarlijkse open dag een 2.0 versie ter gelegenheid van ons 60-jarig jubileum? Dat was de vraag van de werkgroep Allinq 60 jaar. Van concept tot uitvoering verzorgde Inpetto Events het diamanten randje op deze feestelijke familiedag op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.
event-support-bedrijventerrein

Event support: Tree Valley Business Centre opent haar deuren

Het ABC-terrein in het Gelderse Opheusden werd in september 2022 hernoemd tot Tree Valley Business Centre. De organisatie bestaande uit de ondernemers van het bedrijventerrein, vroeg Inpetto Events om middels event support het twee daagse event in goede banen te leiden.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.