wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

videoproducties

videoproductie laten maken met impact

Ben je op zoek naar een videoproductie die perfect aansluit bij jouw wensen en budget? Wij staan voor je klaar. Of het nu gaat om aftermovies en bedrijfsfilms voor organisaties zoals PCBO Apeldoorn, DPGmedia, Boekdesint.nl, Gemeente Neder-Betuwe of Allinq, of om volledig interactieve livestreams voor bedrijven als Tennet, Oracle, NOS en Samsung. Wij zorgen voor de juiste look & feel, aangepast aan jouw behoeften.

Wij realiseren o.a. de volgende producties:

  • bedrijfsvideo
  • casevideo
  • aftermovie
  • animatie / logo animatie
  • videoclip
  • uitlegvideo
  • livestream
  • social media video’s

een videoproductie laten maken met de juiste aanvliegroute

Het type video’s dat wij produceren is divers, variŽrend van kleinschalige aftermovies en uitlegvideo’s tot zelfs bioscoopfilms. Dit maakt het werk niet alleen leuk, maar ook uitdagend. Voor elke videovraag stellen wij op basis van jouw wensen een productioneel concept op. Vervolgens zetten we de juiste crew in om het concept tot leven te brengen. Denk hierbij aan de juiste regisseur, een creatieve conceptdenker, een geschikte editor en/of een ervaren cameraman achter de camera. Met onze achtergrond als projectmanagers bij vooraanstaande agencies beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen wij voor elk videoproject de meest geschikte crew samenstellen. Op deze manier halen wij het beste uit jouw videoproductie.

Ben je enthousiast? Neem contact met ons op.

inspiratie

aftermovie sintfestival centraal beheer

In opdracht van de Centraal Beheer verzorgde wij de complete eventproductie van het tweedaagse sinterklaasfestival. Wij maakten een aftermovie van het evenement wat massaal op LinkedIn werd gedeeld.

lifehack video’s ouders van nu x partou

In 2023 hebben wij in opdracht van de DPG media een reeks infomercials voor het platform Ouders van Nu gerealiseerd. Inpetto Producties verzorgde de productie, casting, locatie en projectmanagement van deze videoreeks. In iedere video staat een lifehack centraal.

lifehack video’s vtwonen x samsung

In opdracht van de DPG media verzorgde wij in 2023 de productie van een reeks infomercials voor het platform VTwonen in samenwerking met Samsung. Inpetto Producties verzorgde de productie, casting, locatie en projectmanagement van deze drie video’s. In iedere video staat een lifehack met Samsung apparatuur centraal.

aftermovie pcbo kerstevenement

In opdracht van PBCO Apeldoorn verzorgde wij in 2022 de aftermovie van het kerst event in de Zwitsalfabriek te Apeldoorn.

casevideo boekdesint.nl / sint & friends

Met ons label Boekdesint.nl verzorgden wij in 2020, 2021 en 2022 tal van livestreams voor bedrijven en organisaties als alternatief voor hun fysieke sinterklaasfeest.

aftermovie allinq 60 jaar

Dit jaar bestond Allinq 60 jaar en Inpetto Events mocht de jubileumeditie van hun ĎAllinq Opení invulling geven. We ontwikkelden een totaalconcept waarmee het jaarlijkse bedrijfsevenement nieuw leven werd ingeblazen.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.