wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

bedrijfsfeest Vegro met spetterende line-up

Ruim 700 medewerkers en partners waren te gast bij het 37,5-jarig jubileumfeest van Vegro. Inpetto Events verzorgde dit overcomplete event, inclusief uitnodiging- en communicatietraject, transport, aankleding, catering en podiumprogrammering. Met onder andere Romy Monteiro, Gerard Joling en de coverband Lets Groove.

van uitstel komt geen afstel

Al 2,5 jaar zat dit geweldige event in de pijpleiding, maar corona gooide roet in het eten. Na die ellendige tijd was het de projectgroep nog duidelijker, we pakken dit 37,5-jarig jubileum groots aan. En wt een bedrijfsfeest werd het zo! De oorspronkelijk verwachte opkomst van 500 gasten werd ruimschoots overtroffen, dus feestten er nog meer collegas mee op hun geweldige personeelsfeest.

voor ieder wat wils

Als serieus en overenthousiast evenementenbureau ontzorgden we de opdrachtgever op allerlei vlakken, waaronder met een eventwebsite voor het gehele communicatietraject, maar ook de gasten door te zorgen voor busvervoer vanuit het hele land richting de eventlocatie InnStyle in Maarssen op een steenworp van Utrecht. En na deze feestelijke dag ging iedereen naar huis met een fijne goodiebag.
Tijdens het evenement was er voor elk wat wils: een grote zaal met fantastische artiesten, het Vegro caf met een pubquiz en volkszanger, een prachtig nazomeravondterras voor een
gezellige borrel en een photobooth om al de herinneringen aan deze bijzondere dag te vereeuwigen.
Wt een dag, wt een herinneringen, wt een trots en wt een harmonie. Wat zon dag al niet teweeg brengt voor het saamhorigheidsgevoel onderling en wat het betekent voor de medewerkers van dit mooie bedrijf om hierbij te mogen horen, dat is onvoorstelbaar.

Ben jij op zoek naar een event voor de hele familie? Lees dan zeker hoe we Allinq hebben mogen ontzorgen met hun bedrijfsfestival. Wil jij ook zon tof bedrijfsevenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.