wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Bedrijfsfestival Allinq 60 jaar: een open dag met een diamanten randje

Hoe maken we van onze jaarlijkse open dag een 2.0 versie ter gelegenheid van ons 60-jarig jubileum? Dat was de vraag van de werkgroep Allinq 60 jaar. Van concept tot uitvoering verzorgde Inpetto Events het diamanten randje op deze feestelijke familiedag op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.

een nieuwe invulling

Dit jaar bestond Allinq 60 jaar en Inpetto Events mocht de jubileumeditie van
hun ‘Allinq Open’ invulling geven. We ontwikkelden een totaalconcept waarmee het jaarlijkse bedrijfsevenement nieuw leven werd ingeblazen. Op basis van de input, die uit de werkgroep naar voren kwam, ontwikkelde Inpetto Events het Allinq Festival waarbij de activiteiten van de business units, de styling en entertainment hand in hand gingen. Een dag met een diamanten randje.

waan je in festivalsferen

Voor het 60-jarig jubileum van hun bedrijf wilde Allinq afgelopen zomer een event voor het hele gezin organiseren, voor zowel zijn medewerkers als zijn klanten met hun familie op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. Het evenement kreeg een heerlijk zomerse festivalsfeer, we creëerden het concept van een familiefestival: genieten voor jong en oud. Voor dit totaalconcept ontwikkelden we de gehele huisstijl, passend bij Allinq, maar die iedereen aansprak – jong en oud – en waarmee de bezoeker zich ook direct in festivalsferen waande. De huisstijl was doorgevoerd we door in onder andere posters, plattegronden, bewegwijzeringsborden en dranghekdoeken.


Zoek jij een evenementenbureau dat jou helpt om van jouw bedrijfsevent een totaalconcept te maken, van jullie jubileum een feestelijke familiedag te maken? Neem dan contact met ons op.

bekijk hier de aftermovie van het event

it's happening

Laten we beginnen met koffie.