wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Sinterklaas moest Even Apeldoorn Bellen

Twee heerlijke theatershows in Theater Orpheus in Apeldoorn organiseerden wij afgelopen jaar in opdracht van Centraal Beheer. Honderden kinderen en hun ouders waren getuige van een spetterende show met de Sint & Friends Liveband, een spannende videoserie en natuurlijk: het bezoek van Sinterklaas. Inpetto Events verzorgde in samenwerking met Jochem van Gelder (met ons label Boekdesint.nl) de totaalproductie van het event inclusief de verhaallijn, casting, productie, regie, decor en de gehele randprogrammering.

een nieuwe invulling

Op 26 november creerden wij eventjes de allergrootste huiskamer van Apeldoorn, waar werkelijk iedereen zich thuis voelde. In samenwerking met de managers van Theater Orpheus, organiseerde Inpetto Events twee spectaculaire sinterklaasshows voor Centraal Beheer. We toverden de Rabobankzaal om tot de gezelligste woonkamer van de hele stad, waar zich de spannende ontknopingen van de heuse seriereeks Sintraal Beheer afspeelden.

van a tot z

In de foyer was het n groot feest met snoepgoed, knutseltafels, schmink, een meet & greet met Sinterklaas en uiteraard de allerleukste cadeaus. De randprogrammering, eventstyling en spannende show zorgde van het begin tot einde voor de totaalbeleving van onze gasten.


Met ons label Boekdesint.nl organiseren we tal van Sinterklaasfeesten en -events.
Wil je ook een bedrijfsfeest organiseren of specifiek een kinderevenement? Neem dan contact met ons op.

bekijk hier de slotaflevering

it's happening

Laten we beginnen met koffie.