wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Winter Wonderland bij PGGM in Zeist

Snel schakelen is waar we goed op gaan. Zo kwam in november 2023 de vraag of wij een winterplein kunnen inrichten bij het hoofdkantoor van PGGM in Zeist. Natuurlijk! Met kerstbomen, verse warme erwtensoep, een mobiele koffiebar en een muzikale combo was het gelukt om een projectgroep te verrassen met een vrolijke break.

Een standaard totaalconcept ’tweaken’

Het Winter Wonderland evenement is een van onze standaard eventconcepten. Door onze standaard concepten een eigen touch te geven, blijft het een uniek evenement waar bezoekers een goed gevoel van krijgen.

Echte bomen, goede muziek & lekkere versnaperingen

Binnen ieder budget gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Een plein vol blauwsparren, kerstklassiekers van zangeres Meike van der Veer, voor 500 personen erwtensoep en heerlijke warme dranken uit de mobiele koffiebar. Alles bij elkaar een heerlijk intermezzo voor PGGM en haar medewerkers.


it's happening

Laten we beginnen met koffie.