wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Geen woorden maar daden bij de Nationale vfonds Kinderprijs

Jonge helden in de spotlight

In opdracht van The Youth News Foundation en vfonds (externe link) produceerde Inpetto Events de Nationale vfonds Kinderprijs 2021 in de Stadsschouwburg Utrecht. Elf jonge verschilmakers stonden in de finale van deze prestigieuze prijs.

De Nationale vfonds Kinderprijs is een initiatief van vfonds en de Kindercorrespondent. Hun gezamenlijke doel is om de stem van de jeugd te laten horen en daarmee jong en oud te inspireren om zich in te zetten voor een vreedzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen vrij is om te zijn wie hij wil zijn, een samenleving waarin we tolerant en respectvol met elkaar omgaan, begrip hebben voor het anders zijn van de ander en voorkomen dat verschillen leiden tot conflicten.

Veel kinderen hebben hier mooie en inspirerende ideen over en verdienen het gehoord te worden. Zij laten zien dat themas zoals oorlog, conflict, vrede en vrijheid niet alleen volwassenen aangaan, maar dat deze themas iedereen raken en dat ook iedereen een bijdrage kan leveren. Die bijdrage hoeft echt niet altijd groots en stoer te zijn, maar soms juist heel klein en toch betekenisvol. Het gaat om moed; moed om te doen, moed om actie te ondernemen, moed om actief anderen te helpen.

In samenwerking met The Youth News Foundation en vfonds produceerden wij dit kinderevenement in Utrecht. Een event waarin kinderen de ruimte krijgen om hun ideen vaak met creatievere oplossingen waar wij met ons ratio vaak aan voorbijgaan te delen.

Zoek jij een evenementenbureau om voor jou event management uit te voeren of een organisatie die jou specifiek ontzorgt in het succesvol maken van jouw kinderevenement? Neem dan contact met ons op.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.