wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

event-support-bedrijventerrein

Pand opening: in gebruik name Tree Valley Business Centre Opheusden

Het ABC-terrein in het Gelderse Opheusden werd in september 2022 hernoemd tot Tree Valley Business Centre. De organisatie bestaande uit de ondernemers van het bedrijventerrein en de gemeente Neder Betuwe, vroeg Inpetto Events om middels event support het twee daagse event in goede banen te leiden.

event-support-bedrijventerrein

event support

De werkgroep en Gemeente Neder-Betuwe vroeg Inpetto Events te helpen bij de organisatie van de opening van het Tree Valley Business Centre. Daarbij was de uitdaging om alle wensen en belangen van de diverse bedrijven op het terrein te coördineren naar een geslaagde eventdag. In de maanden naar het event toe organiseerde wij de projectbijeenkomsten en begeleide wij – en gaven wij advies aan – de werkgroep bij de organisatie van het event. We bezochten de bedrijven en adviseerde bij de totstandkoming van het totale event.

de vergunning aanvraag

Een van de onderdelen waarbij Inpetto Events begeleiding bood was de vergunning aanvraag. De compliciteit van de vergunningaanvraag zat in de grootte van het terrein en de vele bedrijven die hierbij betrokken waren. Iedere ondernemer faciliteerden op zijn eigen bedrijf zijn eigen ‘mini’ evenement. Inpetto Events verzorgde de inventaris, benodigde plattegronden en schakelde met betrokken partijen zoals gemeente, verkeersdiensten, cateraars en EHBO voor de complete evenementenvergunning.

het openingsmoment

In opdracht van de Gemeente Neder-Betuwe maakten wij voor het openingsmoment een video waarin de gasten kennis maakten met de omliggende bedrijven, waarbij de kracht van het bedrijven terrein duidelijk werd. Daarnaast realiseerde we de aftermovie van de opening van het Laanboomhuis. Het Laanboomhuis is een event- en ontmoetingscentrum voor de agrarische sector.

bekijk hier de aftermovie van de opening van het Laanboomhuis

it's happening

Laten we beginnen met koffie.