wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Kerst bij Winkelcentrum Anklaar

Twee dagen lang stond het winkelcentrum in Apeldoorn volledig in het teken van kerst! We creŽerden in opdracht van de Winkeliersvereniging Anklaar, een sfeervol plein waar het winkelende publiek even kon genieten hoogstaand entertainment, een heuse kerstparade, zang, meet & greet met de kerstman en een heerlijke kop chocomelk met slagroom.

Bedrijfsfeest: Allinq 60 jaar met kleurrijk zomerfestival

Hoe maken we van onze jaarlijkse open dag een 2.0 versie ter gelegenheid van ons 60-jarig jubileum? Dat was de vraag van de werkgroep Allinq 60 jaar. Van concept tot uitvoering verzorgde Inpetto Events het diamanten randje op deze feestelijke familiedag op het Bouw & Infrapark in Harderwijk.
event-support-bedrijventerrein

Event support: Tree Valley Business Centre opent haar deuren

Het ABC-terrein in het Gelderse Opheusden werd in september 2022 hernoemd tot Tree Valley Business Centre. De organisatie bestaande uit de ondernemers van het bedrijventerrein, vroeg Inpetto Events om middels event support het twee daagse event in goede banen te leiden.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.