wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Winterse sferen bij Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Twee dagen lang stond het winkelcentrum in Apeldoorn volledig in het teken van kerst! We creerden in opdracht van de Winkeliersvereniging Anklaar, een sfeervol plein waar het winkelende publiek even kon genieten hoogstaand entertainment, een heuse kerstparade, zang, meet & greet met de kerstman en een heerlijke kop chocomelk met slagroom.

voor jong en oud

Na het succes van het sinterklaasevenement wat we organiseerden voor het winkelcentrum, kregen wij afgelopen jaar de taak ook invulling te geven aan ht kerstweekend. Een belangrijke periode voor het winkelcentrum, omdat de bezoeker graag nog zijn kerstcadeautje wil kopen, inspiratie op wil doen of alvast de boodschappen in huis wil halen. Het perfecte moment om de trouwe klanten eens extra te verwennen met sprankelend entertainment en een kop warme chocomelk met slagroom.


Met ons label House of Christmas organiseren we tal van kerstevents en -acts.
Wil je ook een bedrijfsfeest organiseren of specifiek een kerstevenement? Neem dan contact met ons op.

it's happening

Laten we beginnen met koffie.