wij gaan voor een klik.

Ben je geprikkeld, heb je een plan of ben je nog zoekende? Wij staan altijd open voor nieuwe kennismakingen. Bel ons tijdens kantooruren via 020 560 6500 of laat je gegevens achter via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inpetto Events
Edisonring 2
6669 NB Dodewaard

020 612 66 67

info@inpetto-events.nl

KVK 84082666

Met Videoland en Dutch Film Works op werkvakantie naar het kasteel van Sinterklaas

Samen met Jabadoo Pictures, Videoland en Dutch Film Works op werkvakantie naar het
kasteel van Sinterklaas in Spanje. Daar zegt niemand nee tegen. In opdracht van Jabadoo
Pictures, verzorgde Inpetto Events de productieleiding van de nieuwe bioscoopfilm en
videolandserie van De Club van Sinterklaas.

de samenwerking

In 2022 verzorgde Inpetto Events in opdracht van Jabadoo Pictures de productieleiding voor twee nieuwe spannende avonturen van het in Nederland beroemde De Club van Sinterklaas. Samen met regisseur Martijn Koevoets stelden we het team samen en met de hele crew reisden we naar verschillende kastelen waar de Goedheiligman zijn stulpje beschikbaar stelde voor een serie en film voor de kijkers van Videoland en de bioscoopbezoekers.
Op het witte doen waren naast de bekende Clubpieten als Testpiet, Profpiet en Coole Piet ook Britt Dekker, Lavezzi Rutjes en Vlaamse acteur Fred van Kuyk te zien. Het werd een gouden film, geweldig ontvangen door jong en oud en hij trok meer dan 100.000 bezoekers.

de verhaallijn

In deze muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zo en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal Pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Ben jij op zoek naar een evenementenbureau dat jou helpt om jouw gehele (media)productie te realiseren? Neem dan contact met ons op. In opdracht van Centraal Beheer Achema hebben we ook een event in het thema Sinterklaas georganiseerd, namelijk een theatershow. Nieuwsgierig? Klik dan hier.

bekijk hier de trailer van de bioscoopfilm

it's happening

Laten we beginnen met koffie.